LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Gurli Gris

Her på siden finder du et stort udvalg af Gurli Gris legetøj, som helt sikkert vil være et hit hos mange børn. De fine Gurli Gris dukkehuse giver børnene mulighed for at digte deres egne historier om Gurli Gris og hendes venner, og de kan fint kombineres med nogle af de mange forskellige Gurli Gris figurer, når rammen for historierne trænger til udvidelse. De søde Gurli Gris bamser findes i flere forskellige størrelser og former, er ofte et hit hos mindre børn og bliver tit en trofast følgesvend. Kort sagt: Gurli Gris legetøj kommer i mange former, farve og størrelser, så det er bare at gå på opdagelse. 


Hos ØnskeBørn forhandler vi selvfølgelig også meget anden med Gurli Gris og hendes venner end lige legetøj. Ønsker du at se vores fulde sortiment, anbefaler vi dig at tage et kig her.  

Logo:
gurli_gris_logo_fritlagt
Webshop - Mærker - Gurli Gris

En kort introduktion til Gurli Gris

Det er ikke helt uden grund, at Gurli Gris legetøj i dag findes i alverdens forskellige afskygninger - lige fra bøger og puslespil, til figurer, dukkehuse, bamser og legetøjstelefoner. Gurli Gris har taget verden med storm, og det forstår vi godt. Det er nemlig svært ikke at komme til at holde af den lille gris, der til tider kan være en smule skrap, men som samtidig deler gavmildt ud af latter og grynt, når hun hopper i mudder eller har det sjov med vennerne. 


Den populære tv-serie om Gurli Gris så første gang dagens lys i 2004, og er også kendt under sit originalnavnet, Peppa Pig. Afsnittene om Gurli Gris varer normalt kun omkring fem minutter, og de handler ofte om helt almindelige hverdagsting som at gå i børnehave eller at børste tænder. Den lille kække gris og hendes venner er naturligvis også populære på YouTube, hvor Gurli gris selvfølgelig har sin helt egen YouTube-kanal. 


Digt dine egne historier med et Gurli Gris dukkehus
Selvom der findes mange af de fantastiske tv-afsnit med Gurli Gris, behøver legen med den glade gris og hendes venner ikke at slutte, når skærmtiden er opbrugt. Hos ØnskeBørn finder du nemlig forskellige udgaver af de populære Gurli Gris dukkehuse med tilhørerne figurer, som børnene frit kan bruge til at digte deres helt egne historier om Gurli Gris. Der er også rig mulighed for at kombinere dukkehusene med nogle af de mange forskellige Gurli Gris figurer. Alt afhængigt af hvilken Gurli Gris figur, der er barnets favorit kan det være, at det er Frida Får, Karina Kanin, Gustav Gris eller en helt fjerde Gurli Gris figur, der vil bringe mest glæde til samlingen. 


Bliv klar til hverdagens strabadser med en Gurli Gris madkasse og drikkedunk
Ganske som helt almindelig børn, går Gurli Gris og hendes venner også i børnehave. Hos ØnskeBørn, finder du over Gurli Gris legetøj, også et udvalg af Gurli Gris artikler, som kan være med til at bringe smilene frem hos både børnehave- og skolebørn. Vi forhandler f.eks. både Gurli Gris madkasser og Gurli Gris drikkedunke, som passer perfekt i tasken og sikkert også kan få gang i snakken blandt børnene ved frokostbordet. Ud over en Gurli Gris madkassee, vil det sikkert også være populært blandt de fleste børn at fylde penalhuset med Gurli Gris artikler. Til netop penalhuset, kan du finde både farver, tusser, stempler og klisermærker med Gurli Gris, som børnene kan bruge til at skrive, tegne og dekorere med. Mon ikke hverdagens strabadser bliver lidt sjovere, hvis man klarer dem i selskab med Gurli Gris? Vare på mærke: