LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Green Toys

Green Toys mission er at udvikle sikkert og bæredygtigt legetøj af høj kvalitet. Alle Green Toys produkter er derfor udviklet af 100% genbrugsmaterialer, og det samme gælder naturligvis produkternes emballage. Green Toys tror derudover på god gammeldags leg. Med legetøj fra Green Toys er der derfor ingen vej udenom - leg foregår på gulvet og er drevet af barnets fantasi, ikke batterier. Har du tilfældigvis et barn, som er særligt begejstret for transportmidler? Ja, så vil Green Toys produkter være et oplagt valg. De er nemlig udformet som transportmidler i alle afskygninger lige fra færger til brandbiler og fly m.m. 

Logo:
greentoys_logo_fritlagt
Webshop - Mærker - Green Toys

Sikkert og bæredygtigt legetøj

Bæredygtigt legetøj fra Green Toys er drevet af 100% leg og 100% genbrugsmaterialer. Green Toys har fra sin spæde start haft fokus på at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Virksomheden er af den overbevisning, at den bedste måde at realisere en grøn omstilling, er gennem produkter som vi som forbrugere benytter på daglig basis. Derfor producerer Green Toys bæredygtigt legetøj, som primært er produceret af plastik fremstillet af brugte mælkeflasker.


I USA, hvor Green Toys er etableret, pakkes mælk traditionelt i flasker af plastik. Og det er netop plastik fra brugte mælkeflasker, som er det primære materiale i Green Toys produkter. Bæredygtighed er unægteligt en stor del af Green Toys' DNA, og virksomheden håber at kunne inspirere andre til at gå i samme retning. Derfor finder du heller ikke overflødige komponenter i Green Toys emballage. Det bæredygtige legetøj er pakket ind i æsker af 100% genbrugspap, hvis dekorationer er trykket med blæk fremstillet af soja. Green Toys' emballage indeholder således ingen overflødige elementer såsom plastikstrips, lim eller bobleplast. Hvis der er benyttet plastik i emballagen, er det for at beskytte legetøjet, og denne plast er fremstillet af 100% genbrugsplastik. 


Green Toys produkter er desuden fri for BPA og phtalater samt lignende giftige stoffer. Green Toys produkter er ligeledes testet og godkendt i overensstemmelse med ISO 8124, EN71 og ASTM F963. Du kan altså trygt, og med god samvittighed, lade dit barn slippe fantasien løs med bæredygtigt legetøj fra Green Toys. Vare på mærke: