LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Fisher Price

Hos har efterhånden nogle år på bagen. Virksomheden producerer aktivitetslegetøj til børn og babyer ud fra den filosofi, at leg er en af de vigtigste faktorer i børns udvikling. Legetøj fra Fisher Price er derfor udviklet ud fra idéen om, at det skal bidrage til børns indlæring, men så sandelig også til grin og latter. ØnskeBørn forhandler vi det fantastiske farvestrålende - og til tider larmende - legetøj fra Fisher Price. 
Logo:
Fisher-Price_logo_2020
Webshop - Mærker - Fisher Price

Fisher Price legetøj

Fisher Price har produceret legetøj til børn og babyer siden 1930'erne. Herman Fisher mente nemlig, at verden havde brug for bedre legetøj - legetøj, der appellerede til børns fantasi og bidrog med noget overraskende og sjovt. Sammen med Irving Price og Helen Schelle, grundlage Herman Fisher derfor Fisher Price i 1930. 


Virksomheden har lige siden sin grundlæggelse produceret legetøj ud fra Herman Fisher og Irving Price's oprindelige vision om at få både børn og voksne til at smile. Hos ØnskeBørn kan vi godt genkalde en gang eller ti, hvor et stykke legetøj fra Fisher Price har formået at gøre netop dét - bringe smilet frem. Hvem har f.eks. ikke rendt rundt og leget med en eller anden udgave af den originale Snoopy trækdyrshund med sin logrende hale? Det farverige Fisher Price kasseapparat med de indbyggede lyde og runde mønter i forskellige farver? Eller måske er det en udgave af telefonen på hjul, som du husker fra din barndom?


Fisher Price er i dag ejet af Mattel. Legetøj fra Fisher Price udvikles dog stadig ud fra virksomhedens oprindelige vision og i tæt samarbejde med sine originale eksperter - børnene. Fisher Price har nemlig sit helt eget "Play Lab", hvor 3.500 børn og 1.500 forældre, hvert år hjælper til med at teste og udvikle nyt Fisher Price legetøj. 

Vare på mærke: