LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Filibabba

Filibabba er et dansk designmærke, som producere økologisk interiør og babyudstyr i de lækreste materialer. 
Logo:
FILIBABBA_GOLD_LOGO
Webshop - Mærker - Filibabba

Filibabba – Miljøvenlig interiør og babyudstyr

Filibabba er en dansk virksomhed, som udkom med sin første kollektion tilbage i 2015. Filibabba er et designmærke, som producere økologisk interiør og babyudstyr i lækre materialer. Filibabba har stor fokus på kvalitet og miljø, hvilket er dokumenteret med deres GOTS certificering. Det er den strengeste og mest anerkendte certificering, når det omhandler økologi, fairtrade og arbejdsmiljø.  Deres produkter er designet med udgangspunkt i den nordiske stil, hvor de har valgt farver, som passer ind i de fleste nordiske hjem.


Miljøet

Filibabba værner om miljøet, og ønsker det bedste for vores børn. Derfor bliver deres produkter fremstillet i bomuldsmaterialer som er GOTS Certificerede. De har stor fokus på at deres produktion er miljøvenlig, og at hele processen fra design til færdigproduceret produkter lever op til deres forventninger. De tager stor ansvarlighed for alt hvad de sætter deres navn på.


Stort udvalg af tekstiler

Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Filibabba. Vi har blandt andet babyneste, sengerande og sengetøj, som er GOTS Certificerede. Derved er du sikker på, at dit barn sover med miljøvenlige og kvalitetsfulde produkter.


Til indretningen af børneværelset, har vi et stort udvalg af fine produkter. Vi har luftballoner i forskellige farver, som hænges op i loftet og pynter fint på børneværelset eller over puslepladsen. Hvalen Christian er en fin lampe til f.eks. til om natten, som er genopladelig og giver rolige farver på børneværelset. Lad dit barn klappe Hvalen Christian, og se ham skifte farve.

Vare på mærke: