LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Ferm Living

interiør og sengetøj

Ferm LIVING er en 10 år gammel dansk designvirksomhed som producerer æstetiske produkter inden for interiør og tekstiler. 


Virksomheden skaber hele tiden nye designs og har blandt andet i deres Kids kollektion fra 2016 benyttet sig af kunstner og illustrator Hanna Konola fra Helsinki. Hanna har designet de fine og legesyge designs på ”Seasite” og ”Party” kollektionerne. Det maritime motiv på ”Seaside” kollektionen fra Ferm LIVING baby skaber en simpel maritim stemning, hvor fiskerbåde svajer på havet. ”Party” kollektionen har et festligt print med søde kirsebær, pæne sløjfer og trommer. 


Ferm LIVING interiør har et karakteristisk og stilsikkert look. Produkterne spænder lige fra tilbehør og tapeter til møbler og lamper og Ferm LIVING har desuden en kollektion kun tilegnet børnene. Ferm LIVING baby serien giver liv og smil på læben på børneværelset.


Ferm LIVING interiør består af nutidige designs med et strejf af charme og med en kærlig reference til den skandinaviske designarv.


Som Ferm LIVING forhandler er vi stolte af at virksomheden producerer deres produkter i ærlige materialer og med et opmærksomt blik for detaljer. 

Logo:
ferm-logo
Webshop - Mærker - Ferm Living


Vare på mærke: