LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Evomove

Nomi fra Evomove er udviklet ud fra en ambition om at skabe verdens bedste barnestol, både hvad angår form og funktion. De organiske former gør ikke bare Nomi indbydende og let at se på, men inviterer også barnet til at bruge kroppen aktivt i mange forskellige siddepositioner. Nomi Highchair er basisstolen i Nomi konceptet. Den kan anvendes af barnet fra ca. 2-årsalderen og helt frem til teenageårerne.

Logo:
evomove-logo
Webshop - Mærker - Evomove

Nomi højstol

Med Evomove Nomi får du højstole, som har et godt design og er kåret som ”bedst i test”.


Med en Nomi højstol giver du dit barn mulighed for at sidde med ved middagsbordet. Nomi fra Evomove er udviklet ud fra en ambition om at skabe verdens bedste barnestol, både hvad angår form og funktion. Nomi højstolene har et ergonomisk design, som gør at barnet får en optimal støtte, og gør det nemt at komme op og ned fra højstolen.


En farve til dig

Hos ØnskeBørn har vi flere farver af Nomi højstolen og dens tilbehør, som gør at du selv kan designe den. Nomi højstolen kan anvendes fra barnet er ca. 2 år og helt op til teenagerårerne.


Fra spæd til teenager

Vi har flere slags tilbehør til højstolen, som gør at stolen kan bruges fra nyfødt. Du kan tilkøbe en Nomi Baby, som er en babyindsats der kan bruges allerede fra barnet, er nyfødt og til barnet når omkring 6 måneders alderen. Babyindsatsen gør at du får barnet op i en højde der gør det nemt at snakke, made og holde god øjenkontakt med den lille.


Når barnet bliver omkring 6 måneder og til de 24 måneder, kan du bruge Nomi Mini som er en bøjle der monteres på sæde og ryg, som støtter når barnet sidder i stolen.


Når barnet bliver så stor at man kan side selv, skiftes nuværende del ud med sæde, ryglæn og fodblade.

Vare på mærke: