LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Done By Deer

Done By Deer er et dansk brand, som har designet livsstilsprodukter til moderne familier med babyer og småbørn siden 2014. Kombinationen af innovativt design, sikkerhed og et moderne farvevalg, gør hvert produkt unikt. Done By Deer skaber interiør, babyudstyr og legetøj til familier, der ønsker at bevare en balance mellem den simple skandinaviske indretning, og et hjem der tilgodeser de mindste.


Produkterne fra Done By Deer er moderne med iøjnefaldende detaljer, der er sjove for de små. De er designet in-house i Danmark, er gennemtestede og overholder alle europæiske sikkerhedsstandarder. Done By Deer design er kendetegnet af en sjov grafisk kant, som spiller på legen, barnets streger og samtidig giver et smil på læben.


Produktsortimenter spænder bredt, og du finder derfor alt lige fra Done By Deer spisesæt, uroer, ammepuder og legetøj, til interiør som puslepuder, kommoder og senge samt diverse tekstiler såsom sengetøj, vaskeklude, stofbleer og hagesmække. Uanset hvilket Done By Deer produkt, du har forelsket dig i, er et af kendetegnene, at det ofte er prydet af Done By Deers glade og søde Deer friends: Croco, Elphee, Raffi og Ozzo. 


Done By Deer sætter stor værdi i at være 100% venlige i alt, hvad de gør, lige fra produktdesigns, der bringer et smil på læben, over valg af leverandører, der deler samme værdier som dem, til et venligt og imødekommende internt arbejdsmiljø. Done By Deer stræber efter at gøre deres bedste 100% af tiden.

 

Logo:
donebydeer-logo
Webshop - Mærker - Done By Deer

Spisetid med Done By Deer Spisesæt

Done By Deer har udvikle et sortiment, der indeholder alt, hvad du og dit barn har brug for ved spisetid, lige fra tallerkner, bestik og krus til komplette Done By Deer spisesæt. Udstyr fra Done By Deer gør spisetiden både sjov og praktisk. Ta' f.eks. bare Done By Deers serie af silicone hagesmække, som har en bred lomme i bunden, hvilket gør dem praktiske, hvis den lille skulle spilde, super let at rengøre og selvfølgelig sjov at se på, da den er prydet med de skønne Deer Friends-dyr: Elphee og Raffi. 


Tallerknerne i Done By Deers Stick & Stay-serie findes i flere forskellige farver. Tallerknerne er udformet i silicone og klæber derfor helt naturligt til glatte overflader, når du giver dem et lille tryk. Det er praktisk, da du på den måde forhindrer den lille i at komme til at skubbe sin tallerken rundt på bordet. Stick & Stay-tallerknerne fra Done By Deer er alle udformet som dyr, der med garanti vil bringe smilet frem. Så er det bare at finde dit barns favorit - måske er det elefanten Elphee


Done By Deer uroer og legetøj stimulerer dit barn til leg og læring

Done By Deers design er kendetegnet ved en moderne skandinavisk stil, som samtidig er sjov og bringer smilet frem hos de små. Det er Done By Deers filosofi, at et børneværelse skal være et sjovt og personligt sted at være, som puster liv i børnenes fantasi. Der skal være plads til sjov og ballade, latter og smil - og det bidrager Done By Deers dekorative legetøj i den grad til. De fine stableklodser stimulerer eksempelvis barnets motoriske udvikling, når der skal stables klodser i forskellige størrelser, samtidig med at barnet introduceres for talrækken og de syv glade Deer Friends. 


Et andet populært og dekorativt produkt, er uden tvivl Done By Deer uroen med de sovende Deer Friends: Elphee, Raffi, Croco og Ozzo. Denne Done By Deer uro er designet til at stimulere barnets sanser med sine indbyggede melodier og spejlet, som svæver over de fire venner, og kontinuerligt skaber forskellig spejlreflekser for barnet at fokuserer på. Uroen findes i tre moderne og beroligende farver, som uden tvivl vil være dekorative på ethvert børneværelse. 


Done By Deer Ammepuder og tekstiler til enhver hyggestund
Få ting kommer op på siden af en hyggestund med dit barn - og med Done by Deers tekstilprodukter er der lagt op til råhygge. Med det fine Done By Deer sengetøj af 100% bomuld, kan du lade dit barn putte trygt og godt samme med sine gode venner: Elphee og Raffi. Til en hyggelig dag på sofaen vil dit barn helt sikkert også elske at blive pakket ind i en af de søde badekåber med dekorative motiver af de to undervandsdyr: Jelly og Wally. Ammer du dit barn, kan en Done By Deer ammepude med allergivenligt fyldt være med til at sikre god komfort for både du og dit barn. Sådan kunne

man blive ved. Så gå hellere end gerne på opdagelse i hele vores sortiment af Done By Deer tekstiler - du vil helt sikkert kunne finde noget, der kan bringe smilene og hyggen frem. 

Vare på mærke: