LOADING...
onskeborn-logo-blaa_rod uden pay-off
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Done By Deer

Done By Deer er et dansk brand, som har designet livsstilsprodukter til moderne familier med babyer og småbørn siden 2014. Kombinationen af innovativt design, sikkerhed og et moderne farvevalg, gør hvert produkt unikt. Done By Deer skaber interiør, babyudstyr og legetøj til familier, der ønsker at bevare en balance mellem den simple skandinaviske indretning, og et hjem der tilgodeser de mindste.


Produkterne fra Done By Deer er moderne med iøjnefaldende detaljer, der er sjove for de små. De er designet in-house i Danmark, er gennemtestede og overholder alle europæiske sikkerhedsstandarder. Done By Deer design er kendetegnet af en sjov grafisk kant, som spiller på legen, barnets streger og samtidig giver et smil på læben.


Produktsortimenter spænder bredt, og du finder derfor alt lige fra Done By Deer spisesæt, uroer, ammepuder og legetøj, til interiør som puslepuder, kommoder og senge samt diverse tekstiler såsom sengetøj, vaskeklude, stofbleer og hagesmække. Uanset hvilket Done By Deer produkt, du har forelsket dig i, er et af kendetegnene, at det ofte er prydet af Done By Deers glade og søde Deer friends: Croco, Elphee, Raffi og Ozzo. 


Done By Deer sætter stor værdi i at være 100% venlige i alt, hvad de gør, lige fra produktdesigns, der bringer et smil på læben, over valg af leverandører, der deler samme værdier som dem, til et venligt og imødekommende internt arbejdsmiljø. Done By Deer stræber efter at gøre deres bedste 100% af tiden.

 

Logo:
donebydeer-logo
Webshop - Mærker - Done By Deer