LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Cybex

Autostole og kombivogne

Måske har du allerede en bror eller søster, der har en af de populære CYBEX Z-linje autostole i sin bil, eller måske har du en veninde, som elsker at cruise op og ned ad strøget med sin CYBEX PRIAM-klapvogn med rosegold-stel. Eller måske håber din far og mor, at du snart investerer i en eldrevet e-PRIAM-barnevogn, så bedstemor og bedstefar kan få lidt batteri-hjælp op ad bakke, næste gang dit barn skal passes.

Logo:
cybex-logo
Webshop - Mærker - Cybex

CYBEX er en tysk virksomhed, der siden 2005 har været yderst innovative, hvilket har resulteret i 400 forskellige priser. CYBEX har bl.a. har udviklet SensorSafe-funktionen; autostolen der vokser med dit barn, og senest e-PRIAM: en af de første el-barnevogne på markedet. Herunder kan du læse mere om, hvorfor flere og flere fædre vælger CYBEX-autostole, og hvorfor flere og flere mødre vælger en CYBEX-vogn – og omvendt.


CYBEX er kendetegnet ved følgende tre bogstaver: D.S.F: Design, Sikkerhed og Funktionalitet.

  • Design: En af CYBEX’ mest populære produkter, klap/barnevognen PRIAM er inspireret af de legendariske EAMES-designere.
  • Sikkerhed: CYBEX har testvindere (bl.a. den anerkendte ADAC-test) indenfor autostol-sikkerhed i alle kategorier, fra spædbarn til 12-årigt barn.
  • Funktionalitet: Fra baser til bilen, der gør det muligt at dreje autostolen, så du ikke slider på din ryg, til enhånds-betjente klapvogne, der kan bruges som højstol ved cafébordet.


Autostole fra CYBEX

Her er 3 gode grunde til, hvorfor mange forældre vælger en CYBEX-autostol til deres barn: CYBEX har testvindere i alle autostolskategorier, fra spædbarn til 12-årigt barn. Ud at være sikre, er CYBEX-autostolen funktionel! Den innovative, vendbare CYBEX Base Z betyder, at du nemt kan dreje autostolen ud mod dig, så du undgår at skulle vride ryggen for at få dit barn på plads. Derudover finder du en autostol, der med 12 forskellige højdeindstillinger vokser med dit barn.  


Indbygget sovefunktion

En autostol er en livsforsikring. Så er du på udkig efter en i-Size autostol, der er godkendt efter de seneste, højeste sikkerhedskrav, og har øget sidekollisionssikkerhed? Så kan du med fordel vælge en CYBEX autostol, som er udviklet af tyske sikkerhedseksperter, fx en CYBEX Cloud Z i-Size, så dit spædbarn kan falde i søvn i en behagelig, ergonomisk korrekt stilling. Køreturen bliver mere afslappende, når du ved, at dit barn er i sikre hænder.  


Vridfri ryg

Til små børn finder du Sirona Z i-Size, som har energireducerende teknologi, der giver øget sikkerhed til den eventyrlystne 2-årige, der sidder fremadvendt. Denne autostol fra CYBEX mindsker belastningen på barnets nakke ved en frontalkollission med mere end 20% i forhold til andre 5-punktsselesystemer. Til dit lille barn, der skal hjælpes på plads i sin autostol, er det en fordel at kunne lægge barnet ned i autostolen. Med én hånd kan du nemt både dreje Sirona Z i-Size-stolen ud mod dig, samt lægge autostolen ned i liggeposition, så dit barn kan få den både nødvendige og humørforbedrende søvn. 


Er vi der ikke snart?

Til de lidt større børn, har CYBEX udviklet innovative autostole, der gør, at barnet kan sidde lige præcis så fastspændt at det er både rart og sikkert. I gennemsnit vokser et barn 60 cm fra det er 3 år til det er 12 år gammelt, og så er det altså rart at have en autostol, der nemt kan indstilles i både højde og bredde undervejs. Solution Z i-Fix har en indbygget sikkerhedszone, som samtidig er en patenteret teknologi, i form af en hovedstøtte, der aktivt hjælper dit barns hoved ind i en sikker position, hvilket er særligt vigtigt i tilfælde af en sidekollision. Derudover kan du nemt læne denne autostols ryglæn tilbage, og justere det, så det passer til både din bil og dit barn.


Autostol 2.0

Din baby kan ikke fortælle dig, hvis det har det for varmt eller for koldt, og dit lidt større barn sidder naturligvis ikke limet fast til sin autostol. Dette er to gode grunde til at overveje at investere i en CYBEX autostol med SensorSafe-funktion. Som navnet indikerer, er dette en sensor, der sidder i spændet på udvalgte CYBEX i-Size autostole. Sensoren opretter forbindelse til din smartphone, og kan herfra sende advarsler for at forhindre kritiske, men desværre alt for velkendte situationer:

  • Dit barn åbner spændet under turen, stå det pludselig sidder uden sele.
  • Temperaturen omkring dit barn er for høj eller for lav.

Mange forældre kan nok nikke genkendende til, at begge dele er svære at holde styr på under kørslen. På den måde giver SensorSafe øget tryghed for dig, og større sikkerhed for dit barn. Af samme grund har vi døbt teknologien ”Autostol 2.0”. Se og prøv fremtidens autostol fra CYBEX hos Ønskebørn.  


Klapvogne fra CYBEX

CYBEX-klapvogne giver dig mulighed for at klare alle de udfordringer, som hverdagen med et lille barn byder på; uanset om det er trapper der skal forceres, en bil der hurtigt skal pakkes, eller en pludseligt ankommet sult. CYBEX PRIAM er inspireret af ikonisk EAMES-design, mens den batteridrevne e-PRIAM giver dig den hjælp, du måske allerede kender fra en elcykel, og som gør, at du nemt kan klare både indkøb og den stejle bakke, og at du slipper for at ankomme svedig på caféen eller hos din mødregruppe.


Dit barns behov ændrer sig konstant, så det er rart hurtigt at kunne tilpasse sig nye situationer:

  • Er dit barn endelig faldet i søvn i bilen, lige inden du kom hjem? Med CYBEX PRIAM kan du sætte din autostol direkte over på klapvogn-stellet, og således føre baby videre i drømmeland uden opslåede øjne og dertilhørende gråd. Når dit barn ikke længere kan være i barnevognsdelen, klikker du den blot af, og sætter klapvognsdelen på.
  • Skal du på café med den lille for at spise frokost med din mor eller søster, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle finde en ledig højstol til dit barn. PRIAMs siddehøjde passer nemlig til den gennemsnitlige bordhøjde (80 cm), så du kan køre klapvognen direkte fra fortovet og hen til cafébordet. At have et klapvognssæde i bordhøjde er også praktisk, hvis baby pludselig er blevet sulten på farten, og på ingen måde vil vente på at blive spændt op og flyttet over i en stol.

Bling bling eller klassisk sort?

PRIAM fås med stel i den populære rose gold farve, der får din klapvogn til at skille sig ud. Foretrækker du at holde lav profil, kan du vælge et stilsikkert matsort stel og en klassisk sort overdel. Uanset din præference, vil du med PRIAM slippe for bøvlet med at mosle klapvognen ind i bilen, bussen eller toget. Stellet kan klappes sammen med én hånd, så det kan gøres med din baby på den ene arm. Derudover kan sæde-delen også foldes ned sammen med stellet, så det bliver til en kompakt, flad ”pakke”. På den måde får du nemt plads til din klapvogn på restauranten eller i skabet derhjemme.


Sov sødt lille Jumbo

Når trætheden for alvor melder sig, kan du med PRIAM Lux-sædet hurtigt gøre klapvognen til en komfortabel seng. Vågner dit barn, kan du starte med at have klapvognsoverdelen vendt ind mod dig, så I kan have øjenkontakt. Skulle turen blive for kedelig for den lille, klikker du blot overdelen af og vender den rundt, så barnet får ”eventyrfølelsen” af at kigge fremad. 


Er solen til den skarpe side, kan PRIAM XXL-solskærmen nemt slås ned, og med UPF50+ (solfaktor 50) solbeskyttelse, behøver du ikke at bekymre dig om røde arme og ben.


Kørekomfort

Med PRIAMs hjulaffjedring kan du sagtens køre på brosten, eller en tur i skoven. Et ujævnt underlag er tit ideelt til at få dit lille barn til at sove, men samtidig skal barnevognsturen naturligvis ikke være for vild, og derfor er det rart at have en klap- eller barnevogn god affjedring. Er det ikke sovetid, og skal baby opleve by eller natur sammen med dig, kan PRIAM Lux Carry Cot anbefales. Denne barnevognsoverdel har to ”vinduer”, som kan åbnes, så dit barn både kan se dig og få frisk luft.


Skulle du støde på trapper, eller vil du gerne en tur på stranden, er PRIAMs to-hjuls funktion en kærkommen hjælp. PRIAM-stellet er lavet, så du nemt - med én hånd! - kan trække stellet, frem for at skulle bakse med at skubbe eller løfte hele barnevognen. 


Bor du et sted med mange bakker, eller har du tit tunge indkøbsposer til at ligge ved siden af pusletasken? Så tjek e-PRIAM ud – en af de første batteridrevne klap/barnevogne på markedet! Med e-PRIAM får du alle de fordele, som har gjort elcyklen til et kæmpe hit i Danmark, for eksempel hjælp til at komme op ad bakken, eller blot lidt batteri-power til en gåtur i afslappet og svedfri stil. 


Bor du i byen og er pladsen trang?

CYBEX Balios S Lux er et godt bud på en klapvogn, som er super handy, og samtidig elegant – perfekt til bylivet. Her får du virkelig meget for pengene: alle de funktioner du kender fra langt dyrere modeller, og samtidig en klapvogn, som nemt kan foldes, bæres, og som optager minimal plads derhjemme i entreen, skuret eller skabet, på cafeen eller restauranten.


Find ud af, hvorfor flere og flere mødre vælger en klapvogn fra CYBEX, lige her hos Ønskebørn.  Her er 3 gode grunde til, hvorfor mangeforældre vælger en CYBEX-autostol til deres barn: CYBEX har testvindere i alle autostolskategorier, fra spædbarn til 12-årigt barn. Ud at være sikre,er CYBEX-autostolen funktionel! Den innovative, vendbare CYBEX Base Zbetyder, at du nemt kan dreje autostolen ud mod dig, så du undgår at skullevride ryggen for at få dit barn på plads. Derudover finder du en autostol, dermed 12 forskellige højdeindstillinger vokser med dit barn. Her er 3 gode grunde til, hvorfor mange forældre vælger en CYBEX-autostol til deres barn: CYBEX har testvindere i alle autostolskategorier, fra spædbarn til 12-årigt barn. Ud at være sikre, er CYBEX-autostolen funktionel! Den innovative, vendbare CYBEX Base Z betyder, at du nemt kan dreje autostolen ud mod dig, så du undgår at skulle vride ryggen for at få dit barn på plads. Derudover finder du en autostol, der med 12 forskellige højdeindstillinger vokser med dit barn.   

Vare på mærke: