LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Carriwell

- komfortabelt og støttende ammetøj

Carriwell designer og udvikler komfortabelt og støttende undertøj til gravide og ammende mødre og har gjort det siden 1996.

Logo:
carriwell-logo
Webshop - Mærker - Carriwell

Carriwell – Behagelig, komfortabel og støttende amme- og graviditetstøj

Siden 1996 har Carriwell designet og udviklet komfortable og støttende undertøj til gravide og ammende mødre. Carriwell er især kendt for deres store fokus på kvalitet og komfort. Deres mission er at lave produkter, som skaber den gode ammeoplevelse mellem mor og barn. Det har derfor været vigtigt for dem at skabe lingeri, som er nemt til amning uanset, hvor mor og barn opholder sig.


Produkter fra Carriwell er behageligt og komfortabelt lingeri, som giver god støtte. Deres tøj er lavet i strækbart materiale, som gør at det former sig efter din krop, og helt uden at stramme.

Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af Carriwell, hvor du blandt andet kan finde mavestøttebælte, amme bh og graviditets bh’er.


Til dig der er gravid

Til dig der er gravid, har vi mavestøttebælter som hjælper med at aftage en del af vægten som din gravide mave medfører. Et mavestøttebælte kan være med til at reducere eller aftage smerter i lænden, hvilket også vil give dig en mere rank holdning.


Til dig der ammer

Amme bh’erne fra Carriwell er bøjleløse, komfortable og støttende. Amme bh’erne er lavet i et elastisk materiale, som gør at bh’erne både støtter og tilpasser sig brystes form og størrelse.

Vare på mærke: