LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Cam Cam Copenhagen

Logo:
Camcam logo_SORT_med sky RENT
Webshop - Mærker - Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagens tilgang til design er bæredygtighed, forstået både som bæredygtig, økologisk produktion, og som designets varighed og materialekvalitet, som kan gå videre i arv fra barn til barn.


Bæredygtighed er fundamentet for Cam Cam Copenhagen. Det var en af grundstenene tilbage i 2012, da virksomheden blev grundlagt, og er det stadig i dag. Cam Cam Copenhagen bruger 100% økologisk bomuld i alle tekstilprodukter, og hele møbelkollektionen er produceret i Europa af bæredygtigt FSC-certificeret træ og børnesikker VOC-fri maling.


Cam Cam Copenhagen er et GOTS-certificeret firma, der kun arbejder med GOTS-certificerede tekstilproducenter for at sikre, at produkterne er produceret af organiske materialer, på den miljøvenligste måde og under socialt ansvarlige produktionsbetingelser. Børn vokser hurtigt, og det gør deres behov også. Cam Cam Copenhagen bestræber sig på at imødekomme denne virkelighed og gøre op med køb-og-smid-væk-kulturen, ved at tilbyde produkter, der er multifunktionelle og følger barnets udvikling ved at ændre funktion med de skiftende behov. Således ønsker vi at hjælpe familier med at træffe bæredygtige valg ved at vælge produkter, der er beregnet til at vare hele livet gennem deres tidløse design, innovative funktionalitet og materialer af høj kvalitet. At lade lang levetid føre til en bæredygtig livsstil. Se også videoen, hvor medejer og stifter Robert Paulsen deler sine refleksioner om, hvad bæredygtighed betyder for Cam Cam Copenhagen, og forklarer de foranstaltninger, vi tager for at tage os af vores planet og fremtidige generationer.

Vare på mærke: