LOADING...
onskeborn-logo-blaa_rod uden pay-off
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Bright Starts

Bright Starts har fra begyndelsen sat sig for at skabe aktivitetslegetøj, som bringer smilet frem hos dit barn og samtidig stimulerer det til leg og læring. Bright Starts fører et bredt sortiment af legetøj, som bl.a. indeholder både bideringe, boldbassiner, aktivitetstæpper og søde bamser. Med legetøj fra Bright Starts er fundamentet lagt for timevis af smil og latter for dig og dit barn. 
Logo:
Bright starts_LOGO_fritlagt
Webshop - Mærker - Bright Starts

Stimulér dit barns sanser med et aktivitetstæppe 

Hos ØnskeBørn fører vi et stort udvalg af Bright Starts' farverige og fantasifulde aktivitetstæpper, som er designet til at stimulere dit barns sanser med sine multifunktioner. Bright Starts' 5-i-1 aktivitetstæppe er et godt eksempel på, hvordan et aktivitetstæppe kan aktivere barnets sanser ved hjælp af sine mange forskellige funktioner. De stærke farver, det indbyggede lys, de søde illustrationer og de indbyggede melodier i Bright Starts' 5-i-1 aktivitetstæppe er alle sammen med til at stimulere barnets sanser - især barnets evne til at lytte, føle og fokusere bliver sat på prøve.


Lad barnets motorik styrkes gennem leg

Med et Bright Starts aktivitetstæppe stimuleres barnets sanser, men også dets motorik. På alle de aktivitetstæpper fra Birght Starts, som vi forhandler hos ØnskeBørn, er der rigeligt med plads til, at barnet kan ligge på maven, møve sig frem og øve sig i at række ud efter de mange fine figurer, der følger med, når du køber et aktivitetstæppe. Når barnet bliver større, kan siderne på mange af Bright Starts aktivitetstæpper også foldes op, så dit barn ikke kommer ud på alt for store eventyr alene. Til en model som 5-i-1 aktivitetstæppet følger der også små bolde med, og så er det jo oplagt at klappe siderne på tæppet op, så der dannes et firkantet boldbassin, hvor barnet rigtig kan boltre sig. Hvilket barn ville ikke elske at få sit helt eget firkantede boldbassin? Og hvilken forældre ville ikke elske, at netop et firkantet boldbassin kan gemmes lidt væk i et hjørne af stuen?


Vare på mærke: