LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

BiOBUDDi

Siden 2011 har BiOBUDDi arbejdet på udviklingen af bioplastlegetøj, og i 2017 kunne virksomheden endelig lancere sine miljøvenlige byggeklodser i plast. BiOBUDDis biolegetøj produceres af et restprodukt fra sukkerrør, er genanvendelige og de fine byggeklodser er samtidig en god måde at lade dit barn udfolde sin kreativitet på. Hos ØnskeBørn finder du et bredt udvalg af BiOBUDDis byggeklodser. Vi er specielt helt vilde med Wildlife serien, som introducerer dit barn for alverdens vilde dyr.

Logo:
biobuddi_logo
Webshop - Mærker - BiOBUDDi

Miljøvenligt bioplast legetøj

Bioplast legetøjet fra BiOBUDDi er ikke blot bedre for miljøet, end andre byggeklodser produceret i plast, det er også en rigtig tryg måde at stimulere dit barns kreativitet og læring på. BiOBUDDi har nemlig siden 2011 gjort det til sin mission at udvikle byggeklodser i plast, som er skånsomme for miljøet og sjove for dit barn at lege med. 


BiOBUDDIs byggeklodser kommer i en række forskellige varianter, som alle er produceret i bioplast. BiOBUDDi udvinder nemlig plastikken til sit bioplast legetøj fra sukkerrør. Sukkerrør anvendes i forvejen i et stort omfang til produktion af bl.a. fødevarer, tekstiler og medicin. Sukkerrøret er som plante rigtig god for miljøet, da den er forholdsvis hurtigt voksende og absorberer CO2, som den omdanner til ilt. Til produktionen af fødevarer, tekstiler og medicin anvendes langt størstedelen af sukkerrøret, men der er dog stadig et lille restprodukt, som ikke kan bruges i denne sammenhæng. Det er dette restprodukt, som BiOBUDDi har fundet ud af at producerer sine bioplast byggeklodser af. 


BiOBUDDi producerer sine miljøvenlige byggeklodser i Holland, hvor restproduktet fra sukkerrørene blandes sammen med andre naturlige ressourcer. Og vupti! Så er sukkerrør pludselig forvandlede til bioplast byggeklodser - til glæde og til gavn for både dit barn og miljøet. BiOBUDDis byggeklodser i plast er naturligvis også genanvendelige, og BiOBUDDi gør også meget ud af at benytte miljøvenlig produktionsmetoder og emballage til sine byggeklodser.


BiOBUDDi byggeklodser - en kilde til leg og læring
De fine miljøvenlige byggeklodser i plast fra BiOBUDDi er ikke blot skånsomme for miljøet, de er også en sjov måde at stimulere dit barns kreativitet og indlæring på. For BiOBUDDi er "sjov" nemlig synonym med at skabe og kreere alverdens dyr, bygninger og figurer - alene, eller sammen med andre børn.


Med BiOBUDDi byggeklodser stimuleres dit barn til at bruge sin kreativitet og til at eksperimentere med de mange forskellige måde hvorpå byggeklodserne i plast kan sammensættes. Byggeklodserne er samtidig udviklet til at kunne håndteres af små børnehænder og kan også være med til at styrke dit barns motorik. BiOBUDDi byggeklodser kommer i forskellige serier, som kan bl.a. kan hjælpe dit barn til at lære at tælle eller til at lære de vilde dyr bedre at kende. Så ta' dit barn i hånden og lad dem lære giraffen på steppen eller skildpadden i sumpen bedre at kende.


Vare på mærke: