Facebook
onskeborn-logo-300
0
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

bbhugme graviditets- og ammepude

Bbhugme_maerke


Den lækre multifunktionelle bbhugme graviditets- og ammepude er uundværlig for gravide og nybagte mødre. bbhugme består af en inderpude, et betræk, som nemt kan tages af og vaskes og et par bideringe som holder sammen på puden. Inderpuden er fyldt med EPS kugler for optimal justering, pasform og hygiejne. Pudens inderste betræk er lavet af vandafvisende nylon og spandex. Det yderste betræk er lavet af Økotex certificeret bomuld. Bideringene er lavet af BPA-frit materiale og kan sagtens bruges af baby, når gummerne klør.

Webshop - Mærker - bbhugme

bbhugme justeres nemt med de farvede bløde bidering ved at tramme enderne af puden mere sammen eller løsne dem. Det gør puden fuldstændig unik, fordi den altid passer i hårdhed til lige netop din krop og former sig efter kroppen.


De mange funktioner i bbhugme er næsten utællelige. bbhugme kan bruges som graviditetspude til støtte under graviditeten når du ligger ned og sidder op og er specielt fantastisk til kvinder med bækkenløsning. Puden kan også bruges som ammepude og kan bindes rundt om kroppen og justeres så den er enten håd eller blød. På den måde får du altid mulighed for at sidde godt mens du ammer uanset hvor du skal sidde. Sidst men ikke mindst kan bbhugme selvfølgelig også bruges som støtte for barnet både som helt spæd og større og som en blød og ergonomisk behagelig babynest. 


Læs vores blogindlæg om tidlig bækkenløsninger her.

Vare på mærke: