LOADING...
onskeborn-logo-blaa_rod uden pay-off
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Baby Einstein

Baby Einstein legetøjet stimulerer dit barns sanser og styrker dets nysgerrighed, motorik og musikalitet. Det populære legetøj fra Baby Einstein sælges over hele verden, og der findes da også utallige videoer på nettet med sanselegetøjet, som henvender sig til de mindste og indeholder en masse inspiration til lege og aktiviteter for de små. Lad dit barn springe ud i en verden af sjov, farver og lyde med Baby Einstein legetøj!Logo:
baby-einstein-logo
Webshop - Mærker - Baby Einstein

Baby Einstein legetøj stimulerer dit barns nysgerrighed og sanser

Det farverige Baby Einstein legetøj gør børnene glade med sine mange forskellige former og glade ansigter, som det f.eks. ses på den søde Baby Einstein blæksprutte eller den fine Baby Einstein stjerne, som kan sidde på autostolen eller aktivitetstæppet. Ud over glade og farverige ansigter, indeholder Baby Einstein sanselegetøj også ofte glade lyde, melodier og elementer af forskellige farver og materialer - noget der er en helt sårlig årsag til.


Siden 1996 har Baby Einstein nemlig fokuseret på at udvikle aktivitetslegetøj, som bidrager positivt til udviklingen af de helt små børns nysgerrighed, motorik og sanser. Da det er Baby Einsteins filosofi, at netop barnet nysgerrighed er dét, der skal motivere det til at lære, udforske og udvikle sig igennem hele livet. 

Vare på mærke: