LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Baby Dan

- interiør og sikkerhed til hjemmet

BabyDan er en dansk virksomhed med næsten 70 års erfaring i produktion og levering af sikkerhedsprodukter, tekstiler, møbler og plejeprodukter til børn mellem 0 og 5 år. BabyDan forhandler blandt andet en lang række sikkerhedsprodukter såsom gitre, dørstoppere og vinduessikringer.

Logo:
BabyDan2017NY
Webshop - Mærker - Baby Dan

Baby Dan – Sikkerhed og udstyr til hjemmet

Baby Dan er en dansk virksomhed, som har over 70 års erfaring. Baby Dan producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler, møbler og plejeprodukter til børn mellem 0 og 5 år. Baby Dans produkter produceres med henblik på at skabe et sikkert miljø for dine børn i hjemmet og virksomheden arbejder derfor målrettet på at udvikle nye løsninger som børnefamilier kan være 100 % trygge ved i deres hverdag. Baby Dan har desuden en ISO Miljøcertificering, og evaluerer løbende materialer og produktionsmetoder.


BabyDans produkter produceres med henblik på at skabe et sikkert miljø for dine børn i hjemmet og virksomheden arbejder derfor målrettet på at udvikle nye løsninger som børnefamilier kan være 100 % trygge ved i deres hverdag.


Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Baby Dan. Du finder blandt andet en række sikkerhedsprodukter, som sikre dit barns gang i hjemmet. Du kan i vores sortiment fra Baby Dan blandt andet finde gitre, dørstoppere og vinduessikringer. Blandt de mest populære BabyDan produkter findes blandt andet den praktiske lugtfri blespand, den smarte Ipad organizer til bagsædet i bilen, det funktionelle Alfred vægpuslebord, det fleksible Flexifit gitter og de lækre stræklagner og vådliggerlagner


Baby Dan vil gerne opnå størst mulig kundetilfredshed, og derfor laver de løbende tests af deres produkter, processer og systemer, for at være sikker på at de opfylder deres egne krav. Derved har de også stor fokus på at deres produkter er i den bedste kvalitet, for at skabe størst funktionalitet og sikkerhed.

Vare på mærke: