LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Alvilda

Forlaget Alvilda blev grundlagt i 2009 og udgiver nogle af de mest elskede og populære børnebøger i Danmark. Forlaget Alvilda udgiver bøger af høj kvalitet og er et søsterforlag til Forlaget Modtryk. Hos ØnskeBørn finder du et udvalg af nogle af Alvildas bedste børnebøger, magnetbøger og bøger med lyd.  
Logo:
alvilda-logo
Webshop - Mærker - Alvilda

Gurli Gris Bøgerne

Få figurer er et hit hos de små som Gurli Gris. Den lille glade gris og hendes venner har efterhånden været populære længe, og har da også flere visninger på YouTube end de fleste kan bryste sig af. Også Gurli Gris bøgerne er populære som aldrig før og udgives i Danmark af Forlaget Alvilda. 


Bøgerne med Gurli Gris kommer i flere forskellige formater - den ene mere farvestrålende end den anden. Du kan f.eks. lade dit barn gå på opdagelse i den skønne Gurli Gris magnetbog, hvor hun leger med sine venner. Her er det op til dit barns fantasi, hvad Gurli Gris og hendes venner skal opleve, når de mange farverige magneter rykkes rundt på siden. 


Bøger med lyd giver garanti for smil og latter, og Gurli Gris' Super larmende lydbog er bestemt ikke nogen undtagelse. Her er der nemlig fest og farver fra første side. Gurli Gris bogen med lyd lader dit barn grynte og snorke sig igennem historien, når der skal trykkes på de 18 sjove lyde i løbet af bogens handling. 


Hos ØnskeBørn forhandler vi også mange andre artikler med Gurli Gris. Du kan bl.a. glæde dit barn med alt lige fra bamser og legetøj, til service med den skønne Gurli Gris og hendes venner. 


Find Holger Bøgerne
De fleste kender Find Holger bøgerne, som vel nok er en af Forlaget Alvildas mest populære udgivelser. De populære findebøger hjælper dit barn med at træne sin koncentrationsevne og kan danne ramme for flere timers sjov og underholdning. 


Find Holger bøgerne har også udviklet sig igennem tiden, hvilket Find Holger og den magiske lommelygte er et godt eksempel på. Her er det ekstra svært at finde Holger på de mørke sider. Heldigvis har denne Find Holger bog en indbygget lommelygte som hjælp. Så er det bare om at sætte i gang!

Vare på mærke: