LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Ailefo

Med danske Ailefos modellervoks sæt kan du trygt lade dit barn slippe kreativiteten løs. Ailefo er nemlig Europas første producent af økologisk modellervoks og benytter økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet. Ailfos modellervoks er både allergivenlig, bæredygtig og super dejlig for få små hænder at røre ved. 
Logo:
Ailefo_logo_frit
Webshop - Mærker - Ailefo

Økologisk modellervoks

Christiane, som  er uddannet sygeplejerske, grundlagde Ailefo i 2015 ud fra et ønske om at skabe en modellervoks, som var bæredygtig, allergivenlig og som hun trygt kunne lade sin datter lege med. I 2016 kom Ailefo så med sin økologiske modellervoks, som netop levede op til dette.


Modellervoks fra Ailefo er således fri for parfume, parabener og kunstige farvestoffer. De mange fine farver i Ailefos modellervoks kommer i stedet fra naturlige kilder som blågrøn alge, græs og andre grønne planter, røde frugter og grøntsager. Sammen med Ailefos træredskaber og fine stempler med alverdens forskellige motiverer, har dit barn derfor mindst lige så gode muligheder for at slippe kreativiteten løs som med andre modellervoks sæt.


Ailefos økologiske modellervoks er også A-mærket. Hvilket er din og dit barns garanti for, at produktet ikke alene lever op til dansk lovgivning, men også opfylder endnu strammere reguleringer inden for områder som fx. tungmetaller, allergifremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer. Modellervoksen fra Ailefo indeholder derudover kun konserveringsmidler, som er fødevaregodkendte. 


Er dit barn kommet til at smage på den økologiske modellervoks fra Ailefo, er der heller ingen grund til panik. Ailefos modellervoks er nemlig udelukkende lavet på levnedsmiddelgodkendte råvarer, som dog heldigvis heller ikke smager særlig godt. Til gengæld gør de økologiske olier i Ailefos modellervoks sæt, at modellervoksen føles ekstra blød. Den økologiske modellervoks er derfor nem og rar for selv små hænder at håndtere og giver hænderne ekstra blege under leg.


Miljøvenlig emballage

Økologisk modellervoks fra Ailefo kommer naturligvis også i en miljøvenlig indpakning. Paprørene, som Ailefos små bøtter med modellervoks kommer i, er således lavet af 100% genbrugspapir.


Ud fra en tanke om genbrug og genanvendelse er plastikbøtterne, som indeholder den økologiske modellervoks, lavet af PP plast. Denne type plast kan nemt genanvendes, og bøtterne kan også benyttes til forskellig typer opbevaring, da de tåler både mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.


Ailefo er medlem af miljøpakning.dk og benytter også kun FSC certificeret træ til deres modellervoks tilbehør.

Vare på mærke: