LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

A Little Lovely Company

natlamper

De søde børnelamper fra A Little Lovely Company skaber glæde hos de fleste børn. De fine små dyr der lyser i klare farver, giver et blødt lys, lamperne er derfor idéelle som natlamper på børneværelset, som et dejligt beroligende lys på puslebordet eller hvor end I har lyst til at bruge lampen.


Ud over de fine natlamper har vi udvidet vores sortiment fra A Litlle Lovely Company, så det nu også omfatter de sejeste rygsække til dit barn.

Logo:
ALLC_logo
Webshop - Mærker - A Little Lovely Company

Grundlæggerne og designerne hos A Little Lovely Company hedder Judith de Ruijter og Nikki Hateley, tilsammen er de mødre til 7 børn. De to kvinder startede deres Little Lovely eventyr i 2014 ud fra en fælles passion om at omdanne almindelige bolig- og børneværelsesdekorationer til hver sin unik genstand med et personligt og kreativt præg, hvor hvert Little Lovely produkt sigter mod at give en følelse af sjov og lykke.


Denne filosofi har ført til et unikt brand, der forpligter sig til at designe pris-overkommelige produkter, som samtidigt leverer en masse WOW-faktor, og som gør hverdagen bare lidt mere dejlig.


Især den søde sky-lampe fra A Little Lovely Company er utrolig populær hos mange forældre og børn.

Vare på mærke: