onskeborn-logo-300
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Linea by Leander

- Danske designmøbler i massivt træ

Linea by Leander® er navnet på den nye møbelserie fra Leander®. Linea er lavet af massivt træ, og giver masser af muligheder for at skabe et personligt udtryk. Der er skabt en unik tekstilserie til Linea by Leander® møbelserien med sengerande og sofahynder. Vær ikke bange for at lege med farver. Det giver personlighed og stil.


Linea har et moderne og stilsikkert look, der passer perfekt til en urban livsstil. Linea by Leander® har et innovativt design – men det er ikke skabt i et forsøg på at holde de klassiske og organiske Leander-former på afstand. Det er en videreudvikling af det, vi elsker. At skabe design, der gør en forskel.


På latinsk betyder Linea linje. Navnet symboliserer de karakteristiske vinkler og linjer, der kendetegner møbelserien. Men navnet er også feminint. Sofistikeret. Og blødt.


Den flotte møbelserie består af den smarte Linea babyseng med mulighed for at sætte himmelpind og sengehimmel på. Babysengen kan let kan ombygges til en sofa. På den måde kan sengen bruges fra barnet er 0-3 år og efterfølgende resten af livet. Desuden indeholder møbelserien en flot stilren kommode med mulighed for at sætte en pusletop på, så den både kan bruges som puslekommode og almindelig kommode. Endelig hører der et funktionelt puslebord til Linea møbelserien som kan udvides med en praktisk skuffe.


Alle møblerne i Linea serien fås i hvid, bøg og eg. Linea serien er designet af Leander®. Du kan se alle Leander® produkterne her.

Logo:
linea-by-leander-logo
Webshop - Mærker - Linea by Leander
Vare på mærke: