LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Hape

Hape er verdens største producent af trælegetøj - og især Hape legemad er populært blandt de små. Hos ØnskeBørn finder du et bredt sortiment af Hape produkter - lige fra gåvogne til biler og instrumenter. Har du tilfældigvis et barn, der elsker køkkenleg? Så kan du helt sikkert også finde nogle gode bud på det næste udstyr til samlingen lige her på siden. 

Logo:
hape-logo
Webshop - Mærker - Hape

Hape legetøj - verdens største producent af trælegetøj
Tyske Hape har produceret legetøj i over 30 år og er verdens største producent af trælegetøj. Hape arbejder ud fra den filosofi, at glæden ved leg findes helt instiktivt hos alle børn. Virksomheden ser det derfor som sin fornemste opgave at udvikle legetøj, der stimulerer og guider børn til at opdage og udforske glæden ved leg. Af samme årsag udvikles Hape legetøj også ud fra den rettesnor, at det skal inspirerer til leg og kreativitet samtidig med, at det skal bidrage til udviklingen af børns motoriske og sociale evner. 


Hape er en verdens største producenter af bæredygtigt legetøj, og det er der en ganske særlig årsag til. Virksomhedens grundlægger - Peter Handstein - mener nemlig, at Hape som virksomhed er forpligtet til at passe på miljøet, da dette er en forudsætning for at give børnene den bedst mulige fremtid. Hape arbejder derfor hele tiden på at finde nye innovative og bæredygtige måder at producere og udvikle deres legetøj på og har også indgået strategiske samarbejder med flere vigtige aktører som FSC og UNESCO. 


Hape blev grundlagt i 1986 og forhandles i dag i mere end 60 lande verden over. 

Vare på mærke: