onskeborn-logo-300
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Cybex

autostole - sikkerhed og intelligent funktionalitet

Cybex er en tysk virksomhed, der siden år 2005, har udviklet og produceret kvalitets autostole. Cybex er innovative inden for design og funktioner, hvilket har gjort, at de med deres patenterede funktioner er blevet førende indenfor børnesikkerhed og at autostolene gennem tiden har modtaget mere end 250 priser, heriblandt den eftertragtede ADAC pris. Cybex forhandler, udover autostole, smarte og funktionelle baser, der gør, at du nemmere kan installere, justere og fastgøre autostolene.


Cybex autostole kommer i 3 serier; Platinum, Gold og Silver. Alle 3 serier består af funktionelle og praktiske autostole med sikkerheden i fokus og et smukt design. De fleste Cybex produkter kan bruges på flere forskellige måder og kan derfor bruges til både helt små og lidt større børn. Blandt de mest populære Cybex autostole finder du Sirona, Aton og Pallas M-Fix.


Udover autostole og baser producerer Cybex også en række andre produkter, heriblandt klapvogne. Priam klapvognen er en smart og moderne klapvog som har 4 funktioner. Klapvognen kan bruges lige fra barnet bliver født og helt ind til ca 4 års alderen fordi du både kan sætte lift, 2i1 sæde, Cloud Q eller Aton Q autostol og klapvognssæde på stellet. 

Logo:
cybex-logo
Webshop - Mærker - Cybex


Vare på mærke:
Copyright ØnskeBørn
FRI FRAGT HELE PINSEN