onskeborn-logo-300
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv
VIGTIG INFO:
Butikkerne holder åbent som vanligt


Ingen af os havde forudset denne situation, som hele Danmark står i. Hos ØnskeBørn tager vi naturligvis forholdsregler for at undgå smitte. Vi følger derfor myndighedernes anvisninger om maksimalt 10 personer i butikkerne, samt opfordrer til at holde mindst 2 meters afstand, og der er mulighed for at afspritte/vaske hænder. Hvis myndighederne ændrer anbefalinger, vil vi naturligvis også følge disse.

Butikkerne holder næsten åben som vanligt
Fisketorvet og City 2 har forbud mod at holde åbent fra d. 18. marts kl. 10.00 til og med d. 10. maj 2020 jf. myndighedernes retningslinier.

Se de andre butikkers åbningstider her https://www.onskeborn.dk/vores-butikker

Føler du dig utryg, så ring eller skriv for rådgivning eller bestilling Hvis du føler dig utryg ved at besøge butikkerne, kan du kontakte den enkelte butik pr. telefon, via Facebook eller på mail. Så finder I sammen en løsning. Rigtig mange butikker gør deres foranstaltninger – flere af vores butikker kører ”ja tak” tilbud, så du kan afhente, når du føler dig mest tryg, og andre butikker sender gerne pakkerne og tager mod mobilepay. Alle står også som altid klar til at rådgive jer via telefon, hvis dette ønskes. Vi vil, at I skal føle jer trygge.

Hold afstand i butikkerne
Vi opfordrer naturligvis alle til at holde afstand i butikkerne. Hvis du har symptomer på influenza, vil vi gerne opfordre til, at I ikke skal ud at shoppe - af hensyn til kunder, småbørn og vort personales velbefindende.

Vi fortsætter forårsfesten med gode tilbud og glæder os til at se jer!