ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv
Maria Dior er et træningsstudie specialiseret i graviditet, fertilitet og efterfødsel. ØnskeBørn og Maria Dior har indgået et samarbejde, så du får adgang til et helt univers af træningstips, artikler og inspiration til en sundere hverdag før, under og efter din graviditet. Gå på opdagelse her på siden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg med på Facebook. Der kommer løbende tilbud om gratis online webinarer, konkurrencer og meget mere.
ONLINE BOOTCAMP
FOR GRAVIDE
En bootcamp for dig der som gravid gerne vil træne korrekt under graviditeten, forebygge bækkensmerter / behandle smerter, styrke kernemuskulaturen og dermed opleve, hvordan træning kan gøre din graviditet til en positiv og god periode. Al træning vil have fokus på styrke, forebyggelse og at reducere risici for bækkensmerter, akut kejsersnit og svangerskabsdiabetes.
LÆS MERE
FOR MØDRE
Online bootcamp for Mødre er for mødre, der gerne vil have den korrekte genoptræning efter fødslen, mens de bliver stærkere, sundere, og får mere overskud. Alt sammen med muligheden for at træne med eller uden baby. Denne bootcamp giver dig mulighed for at prioritere en sund og aktiv hverdag som (nybagt) mor.
LÆS MERE
BLOG
Gå på opdagelse i Maria Diors univers. Find øvelser, træningstips, opskrifter, artikler og inspiration til en sundere hverdag før, under og efter graviditet.
TRÆNINGSVIDEOER
De øvelsesvideoer du finder her er lavet til dig for at kunne give dig information og inspiration til korrekt træning både før, under og efter din graviditet.
TRÆNINGSVIDEOER MED BOBLES
Se øvelserne her